Betingelser

Brukervilkår


Fticket.no forplikter seg gjennom denne avtalen å viderebringe betaling til sin avtalepartner arrangøren. Arrangør er alene ansvarlig for gjennomføring av arrangement.
Fticket refunderer ikke kjøpte billetter. Billetter kan lastes på fil i tillegg til at de blir levert pr oppgitt epost og mobilnummer (SMS). Det er også mulig å validere billett ved å oppgi navn, epost, og/eller telefonnummer.

Fticket formidler billetter og varer på vegne av mange ulike arrangører. Ditt kjøp er en handel mellom deg som kjøper og arrangør som selger. Når du kjøper billetter gjennom Fticket aksepterer du arrangørens vilkår for billettkjøp, og du må kontakte arrangør om hvilke vilkår de har for sine arrangementer. Uansett fraskriver du deg retten til å få refusjoner, prisavslag eller annet fra Fticket som formidler.

Nettbetaling gjennom Nets
Fticket har avtale med nettbetalingspartner Nets og godtar Visa og Mastercard. Internettsiden er beskyttet gjennom SSL-teknologi, løsningen følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI-sertifisert. Din betalingsinformasjon vil ikke på noen måte bli lagret hos oss. Alt oppgjør for inntekter utenom Ftickets provisjon/billettgebyr utbetales fortløpende til arrangør.

Priser og gebyr
Ftticket har en prismatrise for kronegybyr og prosentsats, dette kommuniseres tydelig på salgssidene for hver billettkategori. Det er arrangøren som setter priser for hvert av sine produkter. Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser. Ftickets provisjon refunderes ikke. Arrangør har alt refusjonsansvar ovenfor de som kjøper.

Refundering og angrerett
Angrerettloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettsloven. Punkt b sier at: 'Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom. Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettkjøpet bekreftes. Fticket kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. Dersom du mister din(e) billetter, ta kontakt med oss.


Aksept av brukervilkår
Ved bruk av denne siden aksepterer du disse vilkårene. Fticket eier innholdet på denne websiden og tilknyttede apper, innhold kan ikke benyttes av andre aktører. Bruk av verktøy for å overvåke eller forstyrre vårt nettsted er forbudt. Du kan ikke kopiere, endre, publisere eller bruke noe av informasjonen på dette nettstedet bortsett fra til eget privat bruk, uten tillatelse.