Fticket Safe -sikker bes√łksregistrering

Fticket Safe -sikker bes√łksregistrering

Løsningen er en del av vårt billettsystem og gir en enkel og trygg registrering av besøkende som ivaretar smittevern. Hver enkelt besøkende kan selv registrere seg eller du som arrangør kan gjøre det for dem.

 

Fticket -Safe er løsningen som gir deg en superenkel registrering av besøkende på din restaurant, event, sportsarrangement eller steder der du samler folk som ønsker en trygghet i forhold til Covid-19.
Løsningen gir dine kunder en enkelk måte å registre seg på og deg tryggheten med å kunne rapportere på en ryddig måte til myndighetene.

 

Taste inn telefonnummeret ditt for å registrere deg - resten fikser vi!

 

Som administrator kan du enkelt se hvem som var tilstede og når. Dette vil gi dere en mulighet til innrapportering av besøkende for eventuell smittesporing. Persondata blir behandlet i henhold til gjeldende regelverk.

 

Billett og forhåndsregistrering

Samme konto kan også benyttes til å be dine gjester registrere seg på forhånd, dette er enda enklere og tryggere da du allerede har kontroll på antall og hvem som kommer. Her kan du også enkelt ta betalt fra hver gjest, vi støtter kort og VIPPS.


Registrer deg her

Prisen for systemet er NOK 399,- eks mva pr mnd. Det vil gis rabatt ved flere lokasjoner.

Sett opp konto på 1-2-3 på fticket.no