Eventet er ferdig

Stand up i Provincialen

Den 21. februar går årets første stand up kveld på Provincialen av stabelen med et smell.  Med denne buketten av solide komikere så er det bare å gjøre seg klar for en kveld med braklatter. 
Stand up i Provincialen
Espen Abrahamsen 
Espen har de siste årene gjort seg godt bemerket på ulike scener rundt om i landet og er aktuell med podkasten Abrahamsen show og spesialen Legende på vgtv. 
Med en humor som strekker seg fra sylskarpe poenger og satiriske vitser til tullete historier om en oppvekst på bondelandet utenfor Oslo har han allerede rukket å bli en publikumsfavoritt.  Som oppvarmer for Dag Sørås, har han gang på gang vist seg som et sikkert kort for å få latteren i gang hos publikum.   
 
Ronny Torsteinsen 
Ronny er Trondheims stolthet! En komiker som trass sin unge alder allerede har levd et langt liv, på godt og vondt. Som komiker har Ronny stått på alle landets scener. Han står på Latter i Oslo, har opptrådt på Latter Live på NRK, og har stått på Thomas Gjertsen sin Humorgalla i Trondheim, hvor han ble presentert som et av landets store talenter. Med 2 solide soloshow i bagasjen så kan det forventes mye latter når Ronny er på scenen! 
 
Mariell køste 
Mariell vant Trondheims morsomste 2023! 
I 2015 ble hun også kåret til Norges morsomste nykommer under humorfestival i Bergen og i 2023 ble hun kåret til Trondheims morsomste. Mariell har en unik scenetilværesle og en mimikk hun bruker til det fulle. En erfaren komiker som tar rommet med storm. 
 
Aleksander Bastiansen 
Utdannet skuespiller og vært standupkomiker i snart 8 år. Som komiker har han stått på scener som Latter, Rockefeller, Ole bull, Ricks og Drammen Teater. På scenen liker han å dele historier og mine synspunkt på hva som skjer i livet og verden. Han har spilt gjesteroller i DØRÅ(NRK), Martin og Mikkelsen(NRK), Helt Perfekt med Thomas Giertsen(TVNORGE), Praktisk Info med Jon Almaas(TVNORGE) og Hotel Cæsar(TV2).
21.02.24 19:00
Slutter: 21.02.24 21:00
Salget starter om: -474727:10:55
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total