Bilder fra en utstilling

Bilder fra en utstilling
Velkommen til konsert med det legendariske verket «Bilder fra en utstilling» med ærverdige Frimurerlogen som en perfekt ramme rundt opplevelsen.
På denne konserten gleder vi oss spesielt til å presentere en splitter ny versjon av Modest Musorgskijs legendariske verkBilder fra en utstilling instrumentert for blåserne i Luftforsvarets musikkorps av den norske trombonisten Marius Hesby. Dette verket ble skrevet for klaver i 1874 og illustrerer en vandring mellom bildene til Musorgskijs gode venn og kunstner Viktor Hartmann. Musikken er viden kjent i sin orkestrale drakt instrumentert av den franske komponisten Maurice Ravel. Hesby har imidlertid utelukkende gått tilbake til Musorgskijs originale versjon for klaver og instrumentert denne for blåsere, slik at vi her møter Musorgskijs svært varierte tonespråk i helt nye farger.

Bjarte Engeset er kveldens dirigent og vil lede oss gjennom Mussorgskijs fargerike bilder satt sammen i et variert program med musikk av blant andre Bernstein, Grainger og Holst. Vi vil også få høre to av korpsets egne musikere, Geir Morten Øien, trompet, og Wenche Merete Helbæk, engelsk horn, som solister i Aaron Coplands nydelige verk Quiet City.

Program:
Childrens march – Percy Grainger
Profanation fra Symphonie no.1 «Jeremiah» - Leonard Bernstein, instr. Frank Bencriscutto
Quiet City - Aaron Copland, instr. Donald Hunsberger - Solister: Geir Morten Øien, trompet og Wenche Merete Helbæk, engelsk horn
Chaconne fra Suite nr 1 i Eb – Gustav Holst
-PAUSE-
Bilder fra utstilling – Modest Musorgskij, instr. Marius Hesby
01.11.23 19:30
Slutter: 01.11.23 21:00
Salget starter om: -471185:00:49

Ordinær billett

kr 265,00

Seinor Billett

kr 215,00

Student/Forsvarsansat

kr 165,00
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total