Glimt i sør, medlem 2024 voksen.

Glimt i sør, medlem 2024 voksen.
Velkommen som medlem til GLIS.
Vi liker å ha det sosialt og gøy i lag og hos oss er alle Bodø/Glimt supportere velkommen til å delta! Du får 15% på mat og drikke, samt egen pris på den gyldne drikken med nordlandsbåt på ved stamstedet vårt i Oslo- The Wild Rover. Du får 20% i Glimtshoppen med koden: Supporter2023 og grisebillige bussturer med oss på bortekampene på Østlandet.
Vi selger GLIS effekter på kampdager og hos styret vil du også få medlemskort hvis du henvender deg på kampdag.
Vi har ingenting med billettsalg på bortetribuner å gjøre.
Styret
01.01.24 00:01
Slutter: 31.12.24 23:59
Salget starter om: -472664:16:32

Medlemskap 2024

kr 262,00
Velkommen som medlem til GLIS. Vi liker å ha det sosialt og gøy i lag og hos oss er alle Bodø/Glimt supportere velkommen til å delta! Medlemskort kan du få gratis hvis du henvender deg til styret på kampdag ved The Wild Rover og vi foretrekker du gjør det. Hvis ikke har anledning til det, kan du bestille dette i tillegg her inne. Har du allerede kort, bestiller du kun oblat. Oblat må være på for året, hvis kortet skal være gyldig. Se fordeler og rabatter på startsiden eller Facebook siden vår.

Medlemskort i plastkortformat

kr 34,00
KUN FOR DE SOM SKAL/MÅ HA TILSENDT MEDLEMSKORT I POSTEN! Har du kort fra før,trenger du kun bestille/hente oblat. Vi setter pris på om du henter medlemskort på The Wild Rover av styret på kampdag. Det kan ta litt tid før du får det i posten, da vi gjør dette manuelt. I starten av 2024 kommer muligheten for digitalt medlemskort.

Oblat 2024

kr 34,00
KUN HVIS DU ØNSKER DET TILSENDT I POST! Oblat til ditt allerede eksisterende kort, for at dette skal være gyldig. Dette får på The Wild Rover av styret helt gratis. Ønsker du det tilsendt, OG KUN DA, legger du til denne her ved fornyelse av medlemskap. Du trenger IKKE bestille dette i tillegg hvis du har bestilt kort tilsend også! Det vil komme mulighet for digitalt medlemskap i begynnelsen av 2024.
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total