Tørst`n Bar minifestival med Men in black ,Adrian Sellevoll og Benjih

Tørst`n Bar minifestival med Men in black ,Adrian Sellevoll og Benjih
Tørst\ Bar kjører minifestival fredag med Men in black ,Adrian Sellevoll og Benjih.

Adrian Sellevoll er en norsk artist og TV-personlighet kjent for sin unike kombinasjon av rap og popmusikk. Han ble først kjent gjennom sin deltakelse i realityserien "Paradise Hotel" i 2019, hvor hans karismatiske fremtoning fanget oppmerksomheten til mange. Etter realityserien startet Adrian sin musikkarriere, og har siden utgitt flere populære låter som har gjort ham til en kjent figur på den norske musikkscenen.

Adrian er kjent for sin ærlige og rå tekster, som ofte reflekterer hans personlige erfaringer og utfordringer. Hans musikkstil er preget av en blanding av melodiøse refrenger og rytmiske rapvers, noe som gir sangene hans en særegen og fengende sound. Han har samarbeidet med andre kjente norske artister og produsenter, og hans musikk har blitt godt mottatt både av publikum og kritikere.

På konserten senere i år kan publikum forvente en energisk og følsom opptreden, der Adrian vil fremføre sine største hits samt nye låter. Med sitt sterke scenenærvær og ektefølte formidling, lover Adrian Sellevoll å levere en konsertopplevelse som både rører og engasjerer.

23.08.24 21:00
Slutter: 24.08.24 02:00
Salget starter om: -478055:41:10

Ordinær billett

kr 523,00
Ordinær inngang, 18 års aldersgrense

VIP 20 års aldersgrense

kr 1238,00
Her er den optimale opplevelsen med det lille ekstra. Eget område, overraskelser under veis og egne toaletter. Begrenset antall billetter.
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total