Eventet er ferdig

Sommerkonsert

Sommerkonsert
Siv Oda Hagerupsen, mezzosopran, opprinnelig fra Kvarv i Sørfold, har fått med seg sanger og pianist Ketil Hugaas, og inviterer til Sommerkonsert i Svanetunet Pizzeria i regi av Petrahuset i Vestbygd i Vesterålen. Dette er et helt unikt og stemningsfullt sted, som virkelig er verdt et besøk!

Repertoaret består av en god blanding av irske og nordnorske ballader og viser, og et innslag av filmmusikk. Med andre ord; noe for enhver.

Konserten starter klokken 19.30, men dørene åpnes klokken 18.30. Svanetunet Pizzeria selger mat og drikke i forkant av konserten og i pausen.

Velkommen til en trivelig stund i sommerkvelden!

Billettpris kr 250,-

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Her er en liten presentasjon av de medvirkende:

Siv Oda Hagerupsen, opprinnelig fra Kvarv i Sørfold kommune, er en av landets mest aktive og allsidige sangere. I løpet av sin lange, profesjonelle karriere har hun hatt hovedroller i operaforestillinger både ved Den Norske Opera, og utenlands. Hun har gjort solistroller i musicals, som i «The Sound of Music» da den ble satt opp på Edderkoppen Teater i Oslo, og hun var engasjert av Hanne Krogh som solist ved Kroghs show «World of Music». I tillegg til opera og musicals, synger hun også viser, poplåter, og folketoner, men musikken som har stått hennes hjerte aller nærmest, er keltisk, og nyere keltiskinspirert musikk.

Ketil Hugaas, sanger og pianist, kommer fra Sulitjelma. Etter mange år som lokal kulturarbeider, tok han utdanning i sang, og dette resulterte i en karriere i flere år som operasanger både i Sverige og Norge. For tiden er han kultursjef i Fauske og dirigerer to korps. Han skriver også egen musikk.

Konserten er støttet av Tom Wilhelmsens Stiftelse.
12.07.24 19:30
Slutter: 12.07.24 21:00
Salget starter om: -478056:13:31
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total