Bon Scotch

A tribute to AC/DC & Bon Scott
Bon Scotch
Tributebandet Bon Scotch er en hyllest til AC/DC og Bon Scott, og bestar av et solid knippe innbarka rockefantaster som mener at folk fortjener a se sceneshowet og høre soundet til AC/DC's første lineup. Det er derfor lagt ned mye arbeid i a skape det trøkk og karisma som skal til for at konsertopplevelsen skal kunne male seg med showet til moderbandet under siste halvdel av 70-tallet. Så til alle som forbanner seg over at dere aldri fikk oppleve det virkelige AC/DC – her er deres sjanse til å kunne nyte dette!
Bon Scotch har holdt det gående siden 2006, spilt mye rundt i Norge og har også gjort konserter i Tyskland.

« Bon Scotch er siste rett på menyen, og bandet som hyller Bon Scott sitt virke i ACDC svikter heller ikke. Bandets fremste eksponenter, Alfgus Romeo og Bon Voyage, ser ut som reinkarnasjoner av sine idoler, og det blir et lurveleven av en avsluttende konsert. Publikum er i en egen nirvana tilstand, og det blir ikke bedre når vi får sekkepipe på ««It’s A Long Way To The Top» og striptease ala Angus på «Bad Boy Boogie». Det synges, ropes og gestikuleres over en lav sko, og kvelden kunne faktisk ikke vært bedre. »
Monsters Of Rock, Kopervik 2022:
– journalist Ove Ringdal (Scream Magazine)

« Da AC/DC nesten besøkte Mandal.
Første lørdagen i mars kunne en tro at selveste AC/DC hadde tatt turen innom Sjøboden Live Scene i Mandal. Imidlertid var det «bare» det fantastiske tribute-bandet Bon Scotch som holdt
konsert. Og for et fyrverkeri av en konsert det ble!
Bon Scotch har tolket AC/DC i mange år. Siden 2006 har de fartet land og strand rundt, og i utlandet med, med sitt forrykende show satt sammen av godbiter fra AC/DC storhetstid. Tiden med Bon Scott, med andre ord epoken 1974-1980. Tiden da bandets største hits ble produsert.
Låter som folk kjenner godt den dag i dag, nærmest uansett hvor gammel eller ung en er. Låter som folk villig vekk synger med på. Noe publikum så absolutt gjorde denne lørdagskvelden på
Sjøboden Live Scene. (...)
Det er fantastisk å se hvordan denne musikken har innvirkning på publikum. Det er kanskje ikke så rart at publikum blir engasjert, da, når en ser hvor engasjert bandet er. Spesielt vokalist «Bon Voyage» og gitarist Alf «Alfgus Romeo» Holme, de er høyt og lavt. Helt i Bon Scott / Angus Youngs ånd. (...) En stor takk til Bon Scotch for en varmende opplevelse av en konsert!»
Mandal 2022:
– journalist og fotograf Svein Frydnes (Festivalguiden)
07.09.24 21:00
Slutter: 07.09.24 23:45
Salget starter om: -478056:08:17

Vanlig

kr 300,00
Priser: Fticket: 300, - / Student 250,- I døra: 350, - / Student 300,- Konsertstart 21:00 Dørene åpner 20:00

Student

kr 250,00
Priser: Fticket: 300, - / Student 250,- I døra: 350, - / Student 300,- Konsertstart 21:00 Dørene åpner 20:00
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total