Eventet er ferdig

Kurt Ove Mæland

Kurt Ove Mæland
Etter en mørk periode med kreftsykdom og nyretransplantasjon er endelig Kurt Ove Mæland tilbake med ny musikk.

Kurt Ove Mæland ble født blind men har ikke latt seg stoppe av dette. “Som barn fikk jeg lov til å utfolde meg, synet var ikke en begrensning. Jeg fikk låne moped og kjørte rundt med nabojentene bakpå, og jeg klatret opp på de største fjellknausene. Det har gjort at jeg tør å kaste meg ut i ting.”, forteller Kurt Ove. Kanskje er det en del av denne oppdagerånden han har funnet tilbake til på "I mitt hus".

Siden platedebuten "Takk" i 2014, gjennom utallige konserter og den alltid vanskelige oppfølgeren som kom i 2016 har Kurt prøvd å skjære ned det musikalske uttrykket og tenke enklere og nærmere essensen i låten. Uttrykket på "I mitt hus" er fanget via lek og oppdagelsesturer, inn i spennende lyd og klanglandskap som er blitt til dels i pandemiens hjemmeværelse og dels i felles musikalsk utfoldelse i studio med låtskriver, band og produsent.

Med seg på scenen har han:
Marius Mathisen - trommer/perkusjon, Einar Kaslegard - bass, Terje Tjervaag - gitar/synt, Hildegunn Pernille Mellingen - kor, Eirik Børsheim - tangenter, Dag Roness - gitar
03.06.23 21:00
Slutter: 03.06.23 23:45
Salget starter om: -468383:37:10
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total