Pakkers

Pakkers
Pakkers har reist land og strand og spelt på både små og store scenar, visefestivalar, musikkfestivalar og eigne konsertar. Dette er feststemt folkrock/ americana/countryrock med norske tekstar. Eller ekte sjømannsrock som bandet sjølv seier. Bandet har vore velsigna med gode anmeldelsar opp gjennom åra.

«.. Men om tekstene er gode og levende, så er den musikalske innpakningen enda bedre. Der Vamp lener seg til fele og fløyte, viser Pakkers, i likhet med Hellbillies, at de kan utføre solid håndverk når det kommer til elektrisk gitararbeid. Der Hellbillies stiller opp i en Albert Lee- og Bill Kirchen-inspirert amerikansk countryrock-ånd, fremstår Pakkers som i en mer villstyrlig, temperamentsfull og dramatisk drakt på dette albumet.

Kombinasjonen av herlige gitarlicks og melodikarakterer som kommer frem gjennom strengene gjør «La Hammaren Slå» til en stor lytteopplevelse.

Med det vestlandske temperamentet og karakterene, brisen fra vest som til tider kjennes litt irsk, er Pakkers en åpenbaring i det norske musikkbildet i dag. Og får du inntrykket av at det bare er gitarene som utmerker seg på «La hammaren slå», så kan det tilføyes at spesielt bruken av trekkspill, men også mandoliner, steelgitarer og tangentinstrumenter, gjør sitt til å forsterke en frodighet som er sjelden kost på en norskspråklig plateutgivelse..»
(ABC nyheter om La Hammaren Slå)

«Haugesund-bandet følger i sporene til Vamp og Vestlandsfanden, men har dratt til rockeskruen enda noen omdreininger. De morsomme tekstene har en slagside mot det ramsalte maritime, men her er også bittersøte erfaringer.»
(Øyvind Rønning, Dagbladet om Redningsmann)

Bandets 20 års jubileum blei markert med singelen Ut i det blå der dei fekk med seg Karmøys eldste boyband, shantykoret Slogmåkane. Og Ut i det blå er ein låt i god Pakkers-tradisjon. Ei fortelling om ein som skal ut på ei ferd der han ikkje kjenne reisemålet.
Er dette siste reis? Siste seilas? Nei! Tvert i mot er det meir musikk på gong frå Vindafjord-kvartetten. Nyaste utgiving er «Fett på knokane» - ei nyinnspeling av Reidar Brendeland og Vestlandsfanden si originallåt frå albumet "Vestlandsfanden " 1982. Songen blei innspelt i ABC sitt studio i samband med Brendelands 70-årsdag, som ei av fleire «artist-gåver» til heidersmannen frå Sauda.
21.10.23 21:00
Slutter: 22.10.23 00:00
Salget starter om: -465313:13:20

Vanlig

kr 275,00
Priser: Fticket: 275, - I døra: 320, - Konsertstart 21:00 Dørene åpner 20:00
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total