Vin & Sånt
Sjømat og fortsatt sommer og sol

Vin & Sånt er en uformell og folkelig "vinskole", hvor vi sammen skal dukke ned i vinens forunderlige verden. Vi lar alle de avanserte faguttrykkene bli igjen hjemme, og har heller fokus på hvordan vi selv skal utvikle vår egen tilnærming til denne flotte drikken.
Smaken er som kjent som baken. Uten sammenligning forøvrig så gjelder det også i aller høyeste grad for vin.
Det sies at sjømat er best på vinteren - dog smaker den ikke så aller verst på ettersommeren heller. Straen Vin presenterer vin og sjømat i skjønn forening.
Presentasjon og smaking av viner fra et utvalg kjente druer.
Vin & Sånt vil bli faglig styrt av vin-sommelier Richard Petterson fra Straen vin, og vil som vanlig komme med spennende smaker og nyttig info hver måned fremover.
Smaken er som kjent som baken. Uten sammenligning forøvrig så gjelder det også i aller høyeste grad for vin.
Det sies at sjømat er best på vinteren - dog smaker den ikke så aller verst på ettersommeren heller. Straen Vin presenterer vin og sjømat i skjønn forening.
Presentasjon og smaking av viner fra et utvalg kjente druer.
Vin & Sånt vil bli faglig styrt av vin-sommelier Richard Petterson fra Straen vin, og vil som vanlig komme med spennende smaker og nyttig info hver måned fremover.
27.08.25 13:00
Ends:
27.08.25 15:00