Vin & Sånt
Lam

Vin & Sånt er en uformell og folkelig "vinskole", hvor vi sammen skal dukke ned i vinens forunderlige verden. Vi lar alle de avanserte faguttrykkene bli igjen hjemme, og har heller fokus på hvordan vi selv skal utvikle vår egen tilnærming til denne flotte drikken.
Smaken er som kjent som baken. Uten sammenligning forøvrig så gjelder det også i aller høyeste grad for vin.
Lam er nok den kjøttretten som lokale produsenter har høstet mest lovord for, og i tillegg til geografisk fordeler spiller også bruk av forskjellige krydder inn når en skal velge vin som følge til lammeretten ? Richard presenterer tradisjonelle og utradisjonelle smaker til lam.
Presentasjon og smaking av viner fra et utvalg kjente druer.
Vin & Sånt vil bli faglig styrt av vinsommelier Richard Petterson fra Straen vin, og vil bli avholdt en gang i måneden framover.
Smaken er som kjent som baken. Uten sammenligning forøvrig så gjelder det også i aller høyeste grad for vin.
Lam er nok den kjøttretten som lokale produsenter har høstet mest lovord for, og i tillegg til geografisk fordeler spiller også bruk av forskjellige krydder inn når en skal velge vin som følge til lammeretten ? Richard presenterer tradisjonelle og utradisjonelle smaker til lam.
Presentasjon og smaking av viner fra et utvalg kjente druer.
Vin & Sånt vil bli faglig styrt av vinsommelier Richard Petterson fra Straen vin, og vil bli avholdt en gang i måneden framover.
26.03.25 13:00
Slutter:
26.03.25 15:00