Eventet er ferdig

Fredagsliven - Finn Lizzy

Fredagsliven - Finn Lizzy
Finn Lizzy er et vaskeekte hardtarbeidende tributeband som er tro til låtene opprinnelige form, utrykk og energiske trøkk. Finn Lizzy har spilt en rekke jobber lokalt og har også rukket å spille på Norway Rock festivalen i Kvinesdal. Disse fem gutta spiller Lizzy med sjel, attitude og intensitet. Finn Lizzy er også fast backingband til Ruten Rocks – Norges største band.

Thin Lizzy unike sound oppstod i Irland med Phil Lynott i spissen som eminent frontfigur, låtskriver, vokalist og bassist. Med seg hadde han Brian Downey på trommer og diverse gitarister over årene, blant annet legender som Gary Moore, John Sykes, Scott Gorham og Brian Robertson.
Phil Lynott vokste opp alene med sin mor og som et farget barn på denne tiden i Irland var det ikke alltid like enkelt. Gjennom 1970-tallet ble Lynott ofte sammenliknet med Bruce Springsteen. Like etter hans død proklamerte Bob Dylan at Lynott «was a fucking genius». Hans irske bakgrunn og interesse for irsk folkemusikk farget ofte låtene med keltisk-inspirerte motiver og temaer. Phil Lynott forlot denne verden på tragisk i 1986 men musikken og teksten lever videre for evig. Låter som Boys Are Back In Town, Jailbreak og Cowboy Song står igjen som rockebautaer nesten 50 år etter at de ble sluppet løs i verden.

Kom til Påfyll fredag 6. september og opplev selv disse klassikerne og mange flere bli fremført av Norges beste Thin Lizzy tribute band: FINN LIZZY. Vi lover høy stemning og deilig, deilig klassisk rock.

Finn Lizzy består av:
Bjørn Eikeskog: Vokal
Ole Andre Bergem: Trommer
Jon Trygve Stokka: Bass
Geir M. Kristiansen: Gitar/vokal
Einar Nysted: Gitar/vokal
06.09.24 21:00
Slutter: 06.09.24 23:30
Salget starter om: -479377:36:37
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total