Sommersang på festningen

Sommersang på festningen
MEDVIRKENDE:
Are Hembre, sang
Trond Hustad, piano
SJANGER: Klassisk musikk

ARE HEMBRE
er født i 1992 og er i dag bosatt utenfor Trondheim. Are startet tidlig sin karriere som sanger og har i dag sunget på utallige oppsetninger, konserter og andre arrangementer siden. Karrieren så langt har gitt Are åtte ulike priser og utmerkelser. Disse har han fått både for musikalske prestasjoner, men også for å ha gjort seg bemerket på andre arenaer. Blant annet fikk han i 2012 gründerprisen «Señor Lyng» for sitt engasjement i musikken og sin gründerånd.

TROND HUSTAD
Er opprinnelig fra Steinkjer, men har i dag i Trondheim som sin base. Trond har klassisk klaverutdannelse ved Musikkkonservatoriet i Trondheim, NTNU og deretter 30 år som frilansmusiker, arrangør og komponist. Hustad er også ansatt som Universitetslektor/ Overingeniør på IMU, NTNU. Han jobber for tiden tett med tenoren Are Hembre og er bla. kapellmester på hans konsertserie "Festkonsert i Gammelgruva".
Hustad har lang erfaring med teater hvor han har gjort et titalls produksjoner på Trøndelag Teater, samt også et langt engasjement med spelet Lady Arbuthnot (Sunndalsøra.) Sommeren 2016/17 var han kapellmester Elden på Røros. Trond Hustad har også vært musikalsk ansvarlig for Fargespill Trondheim i 8 år.

Konserten er støttet av Trondheim kommune og Sparebank1 SMN
06.08.22 15:00
Slutter: 06.08.22 16:00
Salget starter om: -460145:07:05

Fastpris

kr 108,00
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettkategori Antall Pris Gebyr Total