En musikalsk vinkveld ute i havgapet.

https://www.facebook.com/knutmusicandwine/
En musikalsk vinkveld ute i havgapet.
Kom til Terna Brygge og la alle sanser bli utfordret.
Vinsmaking med Knut Bjørnar Asphol
Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige. Musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer musikk og vin for å gi gjestene en helt unik opplevelse.

På denne vinsmakingen får du lukte, smake og drikke god vin mens du hører gode historier med vinfakta, ispedd stemningsfull og levende musikk. Knut Bjørnar kombinerer to av sine lidenskaper gjennom å være både gitarist og vinkjenner. Han har spilt for mange artister i inn- og utland og har produsert over 500 utgivelser. Han har vunnet Spellemannpris, og utgitt 8 egne album. I tillegg er han sommelier og vinjournalist i Romerikes Blad.

Fra aromaen i glasset blir publikum med på historien og vinens reise. Til slutt kan vinen nytes til en italiensk arie eller en fransk vise. Denne kvelden har Knut Bjørnar med seg en sangstemme av de sjeldne: Tomine Mikkeline ga ut sitt første klassiske album som 12-åring på Universal, har høstet gnistrende kritikker for sine Grieg-tolkninger, turnert de store scenene i England, og nylig kommet med albumet “Joni” som er en hyllest til Joni Mitchell.

Velkommen til en musikalsk vinkveld!
22.06.24 20:00
Slutter: 23.06.24 01:30
Salget starter om: -477486:29:12

Ordinær billett

kr 500,00
Alle sanser utfordres, smak, lukt, syn og hørsel. Bli med på en uforglemmelig aften ute i havgapet hos oss på Terna Brygge.
Du trenger ikke oppdatere siden. Knappen for å bestille billetter blir automatisk aktivert når nedtellingen er ferdig.
Reservasjonen utgår om 15:00
+47

Ordreoppsummering

Billettype Antall Pris Gebyr Total